Hitta kreditlån hos kreditochfinans – Så funkar det

Kreditochfinans.se är en, av väldigt många, jämförelsesidor på nätet som hjälper privatpersoner att ställa olika låneförmedlare, banker och finansinstitut mot varandra. Detta med målet att hitta det lån eller kredit med bäst villkor. Så här går det till att jämföra och hitta kreditlån hos kreditochfinans.

Varför jämföra?

Sverige är det land i Europa, efter Danmark, som lånar allra mest pengar. Det handlar då om den totala summan av bolån, kreditkort, snabblån och övriga krediter. Väldigt många betalar onödigt mycket för dessa lån och krediter eftersom de tecknat dåliga avtal. Att jämföra och hitta kreditlån hos kreditochfinans är därmed en väg för att pressa lånekostnaderna.

Hitta kreditlån hos Kreditochfinans

Så här går det till:

Välj lån eller summa i menyn
Lånen är indelade i olika kategorier, vilket avgör dess struktur och avtal. Exempelvis finns ”Krediter” där personer kan välja på att jämföra kreditkort eller kontokrediter. En annan kategori är ”SMS-lån” där det finns fem underkategorier:

  • SMS-lån utbetalning helg
  • SMS-lån utan UC
  • SMS-lån 18 år
  • Ränta på SMS-lån
  • SMS-lån som beviljar alla

Beroende på ekonomisk situation, önskemål om lånesumma samt hur flexibel krediten ska vara kan alltså flera olika krediter väljas. Första steget kan därmed vara att läsa på om olika lån och krediter på hemsidan för att få en tydligare bild av vad de bör användas till.

Välj lån – Omstartslån
I detta exempel är det en person som valt att jämföra och hitta kreditlån hos Kreditochfinans utifrån att behov finns av ett så kallat omstartslån. Personen klickar därmed på dessa lån i menyn och får fram en inledning med länkar till en längre text kring just denna låneform. Det går därmed att läsa om när omstartslån är ett bra alternativ, hur de brukar vara uppbyggda och saker att tänka på. Det finns även en lista på kreditgivare som erbjuder detta, eller likartade, lån.

Välj långivare och teckna lån
Listan består av en kortfattad information om långivarna samt en ruta ”Ansök här”. Genom att klicka på ”Ansök här” kommer personen att dirigeras till långivarens hemsida och dess ansökningsformulär. Det är i detta läge viktigt att läsa igenom avtal och kontrollera kostnader. Dessa kan ju ha uppdaterats sedan Kreditochfinans.se senast uppdaterade sin sida.
Jämför och hitta kreditlån hos Kreditochfinans – Läs avtal och teckna lånet hos långivare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *