4 tjänster du hittar hos Guldexperten

Guldexperten hjälper konsumenter att köpa och sälja guld. Kunderna är viktigast och därför erbjuds högsta service. Det är svårt att hitta ett högre guldpris någon annanstans. Smyckena värderas utifrån dess skick, märke, diamantdekorering och design. Unika och eftertraktade smycken betingar ett högre guldpris. Därför kan det vara bra att hålla utkik på sina exklusiva smycken.

Värdering

En tjänst som erbjuds är värdering av smycken. Experter värderar smyckena och ger proffsråd till frågor eller funderingar. Det är helt gratis att värdera smyckena och det finns absolut inget köp- eller säljtvång. Guld eller silver betingar olika priser beroende på bland annat guldhalt och färg. Det behöver inte vara endast smycken utan även silverbestick, silvermynt och silvertackor värderas.

Köpa guld

Tack vare guldexperten är det enkelt att köpa guld, klockor och smycken till bra priser. Tack vare de erfarna värderarna kan kunderna känna sig trygga. Varje föremål är säkert kontrollerade och i köpet tillkommer såklart inga dolda avgifter.

Några fördelar med att köpa guld:

  • Guldet rengörs direkt och går att använda vid köpet.
  • Det är en otroligt bra investering att köpa guld och i slutändan får man alltid avkastning för sin investering.
  • Guld är ett hållbart material och fungerar utmärkt till att gå i arv i flera generationer och det är således en investering i sina nära och kära.
  • Om man vill att smyckena ska bli mer personliga finns det inga problem för guldexperten att utföra gravyrer.

Sälja guld

Tack vare guldexpertens långa erfarenhet kan företaget garantera höga priser för guldet. Man får alltid en säker och rättvis värdering av guldet av kompetenta värderare. Företaget ger alltid högsta guldpris och det tillkommer aldrig några gömda avgifter. Utöver smycken tar guldexperten emot guldmynt, guldtackor och skrotguld. Designsmycken kan värderas till höga priser.

Guldsmed

Med hjälp av kunniga guldsmeder garanteras fungerande reparationer, omarbetning av gamla smycken men även tillverkning av personliga nya smycken. Guldet tar alltså om hand på bästa sätt! Hantverket är det viktigaste och därför lämnas inget åt slumpen, arbetet görs med stort fokus på detaljerna så kunderna kan känna sig trygga och nöjda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *